Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Ζέστη- Συναυλίες

Γεια, σήμερα είχε αρκετή ζέστη όπως και τις τελευταίες τρεις-τέσσερεις μέρες. Άλλοι ίσως να την αντέχουν, άλλοι όχι και ίσως υπάρχουν και κάποιοι που την απολαμβάνουν Εγώ προσωπικά ψήνομαι! Είναι κάτι που δεν αντέχω, μου αρέσουν πολύ περισσότερο αυτές οι κρύες μερές του χειμώνα, που όπως επισήμανε πολύ σοφά κάποιος φίλος μου: "Από το κρύο μπορείς να προστατευτείς φορώντας ένα χοντρό παλτό ή το μπουφάν σου και να ζεσταθείς, αλλά όταν έχει τόση πολύ ζέστη και να τα πετάξεις όλα πάλι την νιώθεις".

Βέβαια θα μπορούσες πολύ απλά να ανοίξεις το κλιματιστικό και να δροσίσεις το δωμάτιο. Εγώ θα έλεγα να μην το κάνεις γιατί ένας από τους λόγους που τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά και οι θερμοκρασίες φτάνουν στους 40 βαθμούς είναι τα κλιματιστικά, όλη αυτή η ενέργεια που σπαταλιέται θα μπορούσε να φωτίσει μια πόλη ή κάτι τέτοιο...

Κάτι ευχάριστο για όλο τον ιδρώτα που θα ρίξουμε, το επόμενο Σαββατοκύριακο, λόγο της παγκόσμιας μέρας μουσικής θα έχει συναυλίες σε όλη την πόλη. Εγώ επικεντρώνομαι κυρίως στον ερχομό του Αγγελάκα(τραγουδιστής από το συγκρότημα ΤΡΥΠΕΣ). Προσωπικά τον θεωρώ ένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες στιχουργούς. Όσοι δεν έχετε ακουστά το συγκρότημα ή τον ίδιο μπορείτε να το τσεκάρετε εύκολα στο youtube. Εκτός από αυτήν την συναυλία θα υπάρχουν και άλλες όλο το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα.

Σάββατο 19 Ιουνίου
-8.00μ.μ, Πλατεία Ωρολογίου, Κιθαριστοί δίαυλοι-Μουσικές του Κόσμου.
-8.30μ.μ, Πλατεία Ωρολογίου, Μουσικό Πανόραμα Παγκοσμίου Κινηματογράφου και μουσική Ελλήνων συνθετών.
-10.00μ.μ, Μπαρμπούτα, Ένα παράξενο ταξίδι(συναυλία λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού).
Κυριακή 20 Ιουνίου
-9.οομ.μ, Πάρκο Αγίων Αναργύρων, ήχοι Jazz.
-9.00μ.μ, Πλατεία Δημαρχείου, Συνθέσεις για Ορχήστρα(κλασική μουσική)
-00.00, Φράγμα Αλιάκμονα Άλσος, Απόψε λέμε να μην κοιμηθούμε(Πορτοκάλογλου, Φαμέλλο, Ζιωγάλα)
Δευτέρα 21 Ιουνίου
-10.30μ.μ, Πάρκο Αγίων Αναργύρων, Η απόλυτη συναυλία ROCK(Αγγελάκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου