Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Friendship is

Βρίσκεις τα διαλυμένα κομμάτια κάποιου, πατημένα και παρατημένα σε κάποιο καταγώγιο. Αναλαμβάνεις να τον επισκευάζεις να τον κάνεις καλά. Κολλάς τα κομμάτια με προσοχή, αργά, σταθερά. Δεν σου είναι βάρος, δεν σου είναι παραπανίσια δουλειά, μέσα από αυτήν την διαδικασία τρέφεσαι κι εσύ, όσο ματαιόδοξο και αν σου ακούγεται. Συμπληρώνεις τα κενά, τα κομμάτια που έχουν χαθεί για πάντα, με δικά σου. Γεμίζοντας τον άδειο χώρο που έχει απομείνει με αναμνήσεις, με ενέργεια, με την καθημερινότητα σου. Με αγάπη. Στο τέλος ράβεις την γιατρεμένη πια πληγή με ράμματα γερά, που θα βαστίξουν για πάντα, ελπίζεις. Μα τελικά σε σπάσει σαν ένα παιχνίδι, και αφήνει τα κομμάτια σου σε ένα σκοτεινό καταγώγιο να περιμένουν τον δικό σου σωτήρα.
Μα τα ράμματα που έκανες είναι ακόμη εκεί και περιμένουν......

5 σχόλια:

 1. So true... Η φιλία είναι πράγματι (πέρα των άλλων) και ένα είδος ψυχικής αλληλοβοήθειας. Πολύ ωραίο κείμενο.
  Α με γειά το νέο template, μ'αρέσει πολύ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :D (πέραν των άλλων)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. blaka esu t ekanes.......???????????/ TELEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..........!!!!!!!!!!!!!!! apo ta pio wraia logia g na perigra4eis tn filia...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πραγματικα οξυγονο στη ζωη μου η φιλια.Ας ειμαστε αξιοι να εχουμε φιλους παντα διπλα μας.Με εντυπωσιασες τοσο πολυ θα περιμενω πως και πως το πρωτο σου συγγραφικο εργο ξαδερφη.φιλια.χρυσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή